Vistas de página en total

jueves, 9 de diciembre de 2010

Proper partit, Voltregà Aficionats-Rodenc

Bueno, aquest dissabte el Voltregà jugarà un partit molr difícil, contra un gran equip, el Rodenc. No descubriré ara l'enorme calitat d'aquest equip, el qual juga cada any per guanyar la lliga. Juguen de memòria i ho fan molt be per les bandes, a part , el Sr. Usart, quan es carrega l'equip a l'esquena ho fa molt i molt bé.  Aquest any estan atrevessant un moment dificil on els resultats no els acompanyen, però estic segur que serà temporal, tornaràn a estar a dalt de tot al final. Nosaltres afrontarem el partit amb tot el respecte del mon i amb la clara intenció de treure un bon resultat, sabem que serà un rival dificil, però he vist entrenar els meus jugadors aquesta setmana, i ho fan amb la mateixa intensitat de sempre, per tant, afrontarem el partit amb la clara intenció de guanyar-lo, de lluitar i competir com venim fent ultimament, de fet no sabem fer-ho d'una altre manera, per tant, animo a la gent a que ens acompanyi al camp, per que ens farà falta, més que mai... Per ganes i entusiasme no quedarem, ni per lluita tampoc!! Només esperem que sigui un gran partit, que hi hagi esportivitat i que guanyi el millor!

Des d'aqui, només vull dir-li als meus jugadors que no són menys que ningú, que surtin aquest dissabte a jugar de tu a tu al Rodenc, sense por, per que estic al 100 % amb ells i considero que tenim les nostres opcions d'acoseguir un bon resultat i de donar una bona imatge. De fet, aquesta es la nortra norma, donar imatge i exemple als demés, després el resultat serà el que serà, pero si fem les coses com sabem podem treure un bon resultat. Per tant, sortiu a jugar com sabeu, i disfruteu de jugar contra un bon equip, demostreu el futbol que sabeu fer...

Ja per acabar, des d'aqui, desitjar-li tota la sort del mon al meu amic Enric pel partit a Moià, només els puc dir que els he vist jugar, que no es mengin el cap pel resultat, que es dediquin a fer el que saben i el resultat arribarà, per què de calitat en tenen un munt... Molta sort i a guanyar!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario