Vistas de página en total

domingo, 16 de enero de 2011

CALLDETENES 4 - VOLTREGÀ 0

"No es malo querer ser el mejor, sinó querer serlo y no poner todo de tu parte"- Johan Cruyff.

Es la primera vegada a la temporada que vam fer un partit dolent, ho dic de veritat... no es la primera vegada que perdem, però si que és la primera vegada que no hem competit , que ens hem rendit, i això és dolent. Sempre dic que els partits es comencen a jugar quan escalfem, i ho dic de veritat, a l'escalfament és quan es veu si un equip està concentrat o , simplement, està a veure-les venir... No ho dic ara que ja ha passat tot, ho vaig comentar amb algun jugador ahir durant l'escalfament.

El partit va tenir dues fases, els primers deu minuts de desconcert, els següents 34 minuts de futbol total del Voltregà, on vam aconseguir tancar al seu camp a tot un Calldetenes, on vam tenir dues o tres opcions clarissimes de marcar gol... i l'ultim minut de la primera part, on ens van fer dos gols. Al minut 44 estavem 0-0, i al minut 45 i mig ja perdiem 2-0. Es un resultat molt dificil d'assimilar a la mitja part, i bastant injust per el que s'havia vist al camp, però així és el futbol, si no estas concentrat en tot moment et destrossen, i més tenint en compte que estavem jugant a casa del tercer classificat, un grandissim equip.

El problema, el que realment molesta és la segona part, al descans vam parlar de començar de cero, de intentar-ho... però ahir no va ser el dia, els detalls i errors els reservo per corretgir-los amb l'equip per tal que no tornin a succeïr. Errors de tot tipus, i per suposat, errors de plantejament, els quals m'adjudico jo. Es la primera vegada en tota la temporada que es baixen els braços, que deixem de intentar-ho, i aquest no es el camí ni la idea de futbol que tenim. Hem perdut partits aquesta temporada, però en tot aquests partits hem arribat al minut 85 amb opcions d'empat, ahir no va ser el cas.

En tot cas, voldria donar la enhorabona al Calldetenes, un equip que per mi es seriós candidat a guanyar la competició, van jugar un partit molt seriós i amb les idees molt clares. Es per això que em torno a referir que es pot perdre a casa del Calldetenes 4-0, inclús 6 o 7 a 0, pero si es perd per que no hem sapigut ser nosaltres mateixos, la derrota fa més mal. Que vull dir amb això de ser nosaltres mateixos? Hi ha una frase que en fa resum, aquesta frase és d'un tal Di STEFANO, grandissim jugador: "El balón está hecho de cuero, el cuero viene de la vaca, la vaca come hierba, así que hay que echar el balón a la hierba". A la segona part semblava que la pilota estés feta de plomes per que va estar molt de temps a l'aire, no es va jugar per terra en cap moment...

La part bona de tot això... els jugadors que tinc, en serio, els conec i se del que son capassos, són capassos de guanyar a qualsevol equip i no ho dic per dir, ahir ens van donar un toc d'atenció que s'ha de valorar positivament. Ara jugarem 4 partits seguits a casa, i és a casa on ens hem de fer forts, a casa hem d'anar a guanyar i a COMPETIR contra sigui qui sigui el rival, per tant confio en que els jugadors i jo mateix ens adonessim dels errors comessos i s'hi posi remei.

El proper dissabte tenim un partit molt dificil contra el Centelles. A veure que tal escalfem...

Per acabar, voldria donar la enhorabona al Voltregà pel punt aconseguit contra el lider, el Sant Vicenç. Enhorabona Enric, és un punt molt important i que s'ha de valorar mltissim. Només puc dir una cosa, arribar a empatar un partit que al minut 15 es perdia 2-0 no és per casualitat, hi ha molt de treball al darrera i sobretot, hi ha moltissima actitud!! per tant enhorabona, aquest és el camí a seguir!!

1 comentario:

  1. .....Bien ..visto lo visto ...esta semana hay que entrenar..y por supuesto , hay que trabajar mas duro y entregar lo maximo posible dentro de la cancha...por eso somos futbolistas y queremos a nuestra aficion...hay que demostrar que podemos... ...

    ResponderEliminar