Vistas de página en total

miércoles, 22 de diciembre de 2010

Bones Festes a tots i totes!!

Hola!!!

Avuí dia 22 de desembre ha estat, com a minim per mi, una altre vegada el dia de la salut, per que el que és loteria... igual que sempre, jejeje!! Ara que ho penso, jo ni salut, mare meva, jeje... En fi, el primer a dir es que avuí  se suspèn l'entreno que hi havia programat per les 20 hores, per tant, no us mullareu!!

Ara, aprofitant la benentesa, vull felicitar-vos a tots els jugadors per dues coses, la primera, per les festes, desitjo que tingueu unes festes genials en companyia dels vostres, que hagueu tingut un gran any, però sobretot , que el pròxim que vingui sigui encara millor que aquest!! I la segona cosa per la qual us vull felicitar, és una vegada més, per la gran entrega i ganes amb la qual esteu treballant aquest any, ara toca descansar una mica de futbol i estar amb la familia, i desitjo que l'any pròxim seguim donant la mateixa imatge que fins ara, de la qual n'estic més que orgullós!!

Suposo que us aniré veien a tots al nostre lloc de concentració, del qual no dic nom, per no fer publicitat... només que és groc i comença per Cena....(chero).  Però si em deixo de veure a algú de vosaltres... Que tinguis un Bon Nadal!!! Bon Nadal a tots!!!

1 comentario:

  1. Bon Nadal Felix, a tu, a l´equip, i a la teva familia, i que en l´any 2011, puguis continuar amb la gran tasca que estas fent amb els aficionats. Sort, endavant i BONES FESTES amic.

    Enric.

    ResponderEliminar