Vistas de página en total

domingo, 23 de enero de 2011

Post-partit Centelles

Gran partit!! I no ho dic per 4-0... ho dic per l'esforç dels jugadors en tot moment. Fa unes setmanes estavem mirant com jugava el Centelles al Camp del lider, el Santperenca, i recordo que vaig pensar que eren molt i molt bons, per què van posar en problemes al líder jugant amb 10 i desplegant a Sant Pere un gran joc de toc i combinació. És per això que ahir volia tensió, i la volia abans de començar, si no haguessiu començat així ens haurien passat per sobre, però no els vareu deixar, des del primer minut els jugadors van anar a bucar el partit, i el van anar a buscar jugant i sense perdre els papers, al contrari, despres d'anar guanyant 1-0 es va buscar el segon, i el tercer.... No tinc gaire més a dir aquesta setmana, les coses s'han fet molt be, es va treballar a entreno i es va jugar seriosament ahir.

Ara ve el Taradell, allà es va empatar i aquí hem de sortir a per totes, per que és la unica manera que sabem jugar, els hem d'anar a buscar. Dimecres parlem!! Enhorabona a tots!!

Per cert!! Juli... enhorabona pel gol!! jajajaja... En anteriors publicacions, sobretot després del dia de Sant Martí, et vaig dir que estiguessis tranquil per que els gols arribarien, ahir va entrar i segur que no serà l'últim!!!

També voldria fer especial esment a les dues noves incorporacions que hem fet, en Hamid i en Dot. En Hamid ja va jugar uns minuts la setmana passada, i estic molt content pel seu esforç, sembla que cada dia es va acomodant al nostre sistema, ahir va lluitar moltíssim, i a mi m'encanta tenir jugadors que s'ho deixin tot. I en Dot, ahir va ser el seu primer partit a la porteria, i va fer un gran partit, molt segur a les sortides i manant en tot moment, segueix així Dot per que vas fer un gran partit, molt segur!! Benvinguts als dos!!!!