Vistas de página en total

miércoles, 22 de diciembre de 2010

Bones Festes a tots i totes!!

Hola!!!

Avuí dia 22 de desembre ha estat, com a minim per mi, una altre vegada el dia de la salut, per que el que és loteria... igual que sempre, jejeje!! Ara que ho penso, jo ni salut, mare meva, jeje... En fi, el primer a dir es que avuí  se suspèn l'entreno que hi havia programat per les 20 hores, per tant, no us mullareu!!

Ara, aprofitant la benentesa, vull felicitar-vos a tots els jugadors per dues coses, la primera, per les festes, desitjo que tingueu unes festes genials en companyia dels vostres, que hagueu tingut un gran any, però sobretot , que el pròxim que vingui sigui encara millor que aquest!! I la segona cosa per la qual us vull felicitar, és una vegada més, per la gran entrega i ganes amb la qual esteu treballant aquest any, ara toca descansar una mica de futbol i estar amb la familia, i desitjo que l'any pròxim seguim donant la mateixa imatge que fins ara, de la qual n'estic més que orgullós!!

Suposo que us aniré veien a tots al nostre lloc de concentració, del qual no dic nom, per no fer publicitat... només que és groc i comença per Cena....(chero).  Però si em deixo de veure a algú de vosaltres... Que tinguis un Bon Nadal!!! Bon Nadal a tots!!!

lunes, 13 de diciembre de 2010

Bona sort Ligero!!

Encara recordo com si fos ahir quan vaig conèixer en David, jo entrenava als Sagrats Cors, i allà estava ell, assegut a la seva moto dient que no podia venir a entreno per que li feia mal la cama... sempre li ha fet mal!! jajajaja... A primera vista vaig pensar que tindria problemes seriosos de disciplina amb ell, que equivocat que estava..., va començar a venir , el vaig anar coneixent... i ja des de petit era un nen franc, que et mira a la cara quan parla i que ho dona tot quan juga i quan no juga!!
L'any passat vaig comentar-li la possibilitat de que fitxés pels aficionats del Voltregà, havien passat uns 10 anys des de que l'entrenava als Sagrats Cors però estava convençut que em podia fiar d'ell, va venir i ho va donar tot, com és habitual en ell.
Avui ha vingut a veure'm, i m'ho ha dit, com sempre ha set molt franc, li han ofert la possibilitat de fitxar pel la Vall del Ges de segona Regional i ho ha acceptat. Jo, com a amic, he de dir que em sap greu, però que al mateix temp el recolzo en aquesta decisió, no serà facil, haurà d'estar a tope... però estic segur que ho farà, i ho farà per que ell no acostuma a rendir-se. Lige, vull agrair-te l'esforç que vas fer l'any passat per venir amb nosaltres, ha estat un orgull haver pogut entrenar-te una altre vegada i només vull que sàpigues que sigui l'equip que sigui on entreni jo sempre tindràs les portes obertes. L'unic que m'alegra de la teva desició és que per fi no em deixaràs sord quan et poses a cridar a la banqueta... però aquets crits si que es trobaràn a faltar, per que sempre són per animar a algun company que ha fallat!!
Niño, mucha suerte campeón!!!

domingo, 12 de diciembre de 2010

Post-partit Rodenc

Potser seré repetitiu... però no puc començar aquestes lletres sense tornar a donar, una vegada més, l'enhorabona als meus jugadors, ja se que es va perdre 3-4, però dimecres ja vaig dir aqui mateix que el resultat seria el que seria però deia a la gent que ens vingués a veure que els ofeririem lluita... i així va ser. El partit va ser molt i molt disputat, per les dues bandes, i nosaltres vam donar-ho tot en tot moment, jugant amb un home menys des del minut 10... Que més es pot fer? Res, sempre dic que si ho dones tot no estàs obligat a més, i això és el que va passar dissabte, que tot els meus jugadors ho van donar tot. Aquesta vegada ens va tocar perdre a l'últim minut, és el futbol, i s'ha de saber guanyar i perdre...
Però jo, més enllà del resultat, em quedo amb les mostres d'equip que vam tenir, amb el gran partit que es va fer i amb les ganes de competir que es va tenir durant tot moment, estèm al bon camí i no em canso de repetir-ho, hem de seguir així. L'any passat el Rodenc ens va guanyar per molt, ens va passar per sobre... aquest any els va costar moltissim... al minut 87 estavem 3-3...
De l'arbit, res a dir, mai parlo dels arbits un cop acabat el partit  per que crec que la seva feina és molt dificil, a vegades s'equivoquen i punt. Prefereixo valorar la feina feta al camp, i com no, felicitar al Rodenc pel partit, també va jugar al 100 % i es va emportar el resultat, però sobretot resaltar que tot i ser un partit molt disputat per les dues bandes, va ser net... competitiu però net, els jugador es van dedicar al que saben i no es va entrar en cap tipus de tangana ni discussió, és el que demanava la setmana passada, que fos un partit net i esportiu, i així va ser, per les dues parts, per tant enhorabona als meus i al Rodenc. Per mi té molt de merit haver fet patir a un gan equip com el Rodenc fins l'ultim minut.
Una altre cosa, a veure, per que la llista ja comença a ser llarga... Ojeda, Carlos, Mati, Barba, Miró, Ivan, Lluis, Abraham, Xevi... Recupereu-vos ben aviat, per que us necessitem!! Al mateix temps donar-li molts anims a l'Alfredo pel moment que li va tocar viure, estem tots amb tu! I al mateix temps, i sumant-lo a la llarga llista de baixes, espero de tot cor que les lesions que van patir ahir l'Ortega i en Joan Ramón no siguin greus, tot i que no tenen bona pinta cap de les dues...
Ja per acabar, estic totalment d'acord amb les paraules de l'Enric, en referencia al Voltregà CF, si jugues be, ja arribaran els resultats, per tant, seguiu així i no us amoineu per lo de Moià. I Enric, molts anims i si necesites res no tens més que dir-m'ho...

jueves, 9 de diciembre de 2010

Proper partit, Voltregà Aficionats-Rodenc

Bueno, aquest dissabte el Voltregà jugarà un partit molr difícil, contra un gran equip, el Rodenc. No descubriré ara l'enorme calitat d'aquest equip, el qual juga cada any per guanyar la lliga. Juguen de memòria i ho fan molt be per les bandes, a part , el Sr. Usart, quan es carrega l'equip a l'esquena ho fa molt i molt bé.  Aquest any estan atrevessant un moment dificil on els resultats no els acompanyen, però estic segur que serà temporal, tornaràn a estar a dalt de tot al final. Nosaltres afrontarem el partit amb tot el respecte del mon i amb la clara intenció de treure un bon resultat, sabem que serà un rival dificil, però he vist entrenar els meus jugadors aquesta setmana, i ho fan amb la mateixa intensitat de sempre, per tant, afrontarem el partit amb la clara intenció de guanyar-lo, de lluitar i competir com venim fent ultimament, de fet no sabem fer-ho d'una altre manera, per tant, animo a la gent a que ens acompanyi al camp, per que ens farà falta, més que mai... Per ganes i entusiasme no quedarem, ni per lluita tampoc!! Només esperem que sigui un gran partit, que hi hagi esportivitat i que guanyi el millor!

Des d'aqui, només vull dir-li als meus jugadors que no són menys que ningú, que surtin aquest dissabte a jugar de tu a tu al Rodenc, sense por, per que estic al 100 % amb ells i considero que tenim les nostres opcions d'acoseguir un bon resultat i de donar una bona imatge. De fet, aquesta es la nortra norma, donar imatge i exemple als demés, després el resultat serà el que serà, pero si fem les coses com sabem podem treure un bon resultat. Per tant, sortiu a jugar com sabeu, i disfruteu de jugar contra un bon equip, demostreu el futbol que sabeu fer...

Ja per acabar, des d'aqui, desitjar-li tota la sort del mon al meu amic Enric pel partit a Moià, només els puc dir que els he vist jugar, que no es mengin el cap pel resultat, que es dediquin a fer el que saben i el resultat arribarà, per què de calitat en tenen un munt... Molta sort i a guanyar!!

lunes, 6 de diciembre de 2010

Post-partit Transports Barcons

Be, abans de res, voldria felicitar als meus jugadors per l'enorme desgast físic que van fer. El camp va estar impracticable, però una vegada més vam demostrar que voliem competir, i això és molt important. Des del primer a l'últim jugador va sortir a donar-ho tot, a lluitar cada pilota, en definitiva , a demostrar que som un equip unit i treballador.
Ja vaig avisar a l'entreno i a la xerrada prèvia que el fet d'haver guanyat al Santa Cecilia per 4-1 no volia dir que ja teniem guanyat al Transport Barcons.... Per sort o desgràcia, nosaltres no guanyarem cap partit pel sol fet de ser el Voltregà, i aquest diumenge va ser un exemple d'això. Si volem fer alguna cosa important aquest any ens haurem de barallar i competir al màxim en cada partit que juguem, sigui contra qui sigui, no tenim la sobradesa de donar cap partit per guanyat, els haurem de batallar tots, tan fa contra qui juguem, haurem de traballar al màxim a cada partit o no assolirem els resultats previstos. Però també he de dir, que de moment, l'equip, els jugadors, ho tenen ben assimitat, surten a jugar cada partit amb les mateixes ganes, i a conseqüència d'això portem 4 partits seguits puntuant, que és molt important.

El partit de diumenge, contra el Barcons va començar be, al minut 5 guanyavem 0-1 amb gol de Mafi (per fi, crack!!), però no vam saber guardar el resultat i al minut 10 ens van empatar. El que semblava que seria un partit amb gols i divertit va cambiar a mesura que anaven passant els minuts, ja que el camp es va fer impracticable, i a nosaltres, que en agrada tocar, ens va fer bastant mal. El Transports Barcons va jugar al seu estil, amb pilotes llargues al 9, el qual va estar ben cobert en tot moment, per l'excelent feina feta per la defensa. Ara que hi penso, no entenc la posició del Barcons, no hauria d'estar tant aball per que tenen un equip molt competitiu, no m'estranya el resultat de 4-2 contra el lider que van fer fa dues setmanes, és un equip molt treballador, en el qual hi ha jugadors molt rapids i amb molta definició. Es per això que a l'inici donava l'enhorabona als meus jugadors, aquest diumentge van guanyar un punt que és importantissim, contra un equip molt fort i en un camp terrible pel seu estat. Doneu-li importància a aquest empat per que la té.

La nota negativa del partit va ser la lesió d'en Mati, jugador treballador per excelència i que des d'aqui voldria donar-li el protagonime que mereix, és un jugador que per venir a jugar amb nosaltres fa un munt de quilometres cada setmana, i que jugui en la posició que jugui o dona tot sempre, i per un entrenador és important tenir jugadors que es sacrifiquin tant. Desitjo de tot cor que la lesió no segui greu i que torni el més aviat posible amb nosaltres, per que a nivell de grup se'l trobarà a faltar, anims Mati!!

Després a nivell de joc, a mi no m'agrada parlar d'un jugador en concret, però crec que és de justícia parlar unes líneas d'en Quique. Aquest diumenge va veure una targeta groga, per protestar un posible penal.... En Quique, per desgràcia, te aquesta fama de protestón, i jo mai defensaré als jugadors que protestin a l'arbit, sempre dic que fa la seva feina i que és ben dificil, però en aquets partit, les coses s'haurien de mirar des de un prima diferent, a en Quique, que és un batallador nat, se l'està castigant, amb dures entrades, durant tot el partit a les dues cames, és normal, ja que en Quique no s'arruga mai i acostuma a rebre bastant per aquest fet. Però el que la gent no sap, es que quan jo havia fet els canvis, quan ja no tenia ningú per sortir en Quique em va dir que ja no podia més, que tenia adolorits els DOS genolls!! Vaig dir-li que quedava un quart, però que demanés el canvi, prefereixo jugar amb 10 i perdre a que un jugador meu es faci mal.... i em va dir que no, que si em semblava be es posaria a davant per que a darrera ja no podia correr pel mal... Quin jugador amb una mica de caracter, que li passa això, que decideix seguir ajudant a l'equip pot no protestar una jugada on el tornen a caçar?? Ja dic que no em semblen gens bé les protestes, però s'ha de saber tota la història per poder valorar a algú de veritat. Per tant, gràcies Quique per fer pinya en un moment en que el més normal és que t'haguessis retirat!!

Ara toca difrutar aquests dies i dimecres a preparar el partit contra el Rodenc, quin gran partit!!!!
borrador

sábado, 4 de diciembre de 2010

Proper partit, Transports Barcons- Voltregà Aficionats


martes 30 de noviembre de 2010

Proper partit, Transports Barcons- Voltregà Aficionats

El proper partit és important, s'ha de demostrar que la victòria al derbi contra Santa Cecília no ha estat casualitat. El Transport Barcons té grans jugadors, i si volem sortir d'allà amb un bon resultat hem d'estar molt i molt concentrats... Ja se que tots espereu el pròxim partit contra el Rodenc, però el més important és el pròxim, no el d'aqui dues setmanes. A partir de dijous, penjaré al blog la llista de convocats per el partit contra el Transports Barcons, els jugadors que estiguin convocats i no puguin venir ho hauràn de comunicar a l'entrenador o al Bar cenachero abans de divendres al vespre.

Ara, el Voltregà Aficionats juga com un equip, la intenció no es una altre que divertir a l'afició i , sobretot, donar imatge del club que som. Ara estem a la direcció correcte, hem de seguir així... Tant la Junta Directiva com el cos tècnic tenim total confiança en que els jugadors seguiran lluitant com fin ara per representar el Voltregà de la millor manera possible.